Oferta Nico Party

Nico Party este locul in care povestile despre zane si cavaleri prind viata, locul in care copilul dumneavoastra devine personajul principal. Pentru noi, Nico Party este mai mult decat un simplu loc de joaca, este o a doua casa in care am pus tot ce aveam mai frumos: atentie, creativitate, pofta de joaca, pasiune si multa iubire. Suntem parinti si cunoastem foarte bine nevoia celor mici de a se manifesta liber, de a se juca pana la epuizare, de a rade si de a se bucura de propria lor energie. De aceea, am incercat sa satisfacem toate aceste nevoi: avem topogan, piscina cu bile, trambulina, modular cu obstacole, masa de air hockey, PS 4, jucarii pentru toate varstele si pentru toate gusturile si, desigur, un spatiu mare de joaca in care cei mici sa se simta liberi.

Pentru meniurile celor mici vom stabili cu dumneavoastra atat numarul invitatilor, cat si tipul de meniu ce va fi servit.
Pentru a veni in intampinarea parintilor, avem un spatiu amenajat special pentru ei, un loc cochet in care adultii sa se poata bucura de o cafea savuroasa sau de un suc racoritor. Acestia pot servi,de asemenea, pizza, aperitiv sau mix gratar.

Bineinteles, totul este in apropierea copiilor pentru ca stim cat de importanti sunt pentru dumneavoastra si tocmai de aceea va oferim posibilitatea de a-i urmari prin sistemul de supraveghere.