Despre Nico Party

CREDEM IN…
Echipa Nico Party crede in frumusete si utilitatea jocului, de aceea am creat cele mai bune conditii de distractie pentru cei mici. Bucuria impartasita cu cei dragi este pentru noi o sursa de energie si inspiratie si, prin urmare, ne dorim sa va fim alaturi la cele mai importante evenimente din viata copilului dumneavoastra. Distractia este garantata!

DESPRE NOI
Toate serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate: de la atentia oferita copiilor, pana la interactiunea cu parintii. Joaca micutilor trebuie sa se desfasoare dinamic si fara incidente, iar manutele sa fie mereu curate inainte de masa. Cum nu exista distractie fara diversitate, animatorul cu ajutorul mascotelor Minnie si Mickey ii va antrena pe copii la jocuri de indemanare, la intreceri, dar mai ales, la jocuri in echipa ce presupun comunicare si intelegere. Nici parintii nu sunt lasati mai prejos, astfel ca acestora nu le va lipsi nimic. Simplul motiv este ca echipa Nico Party pune accent pe detalii si pe starea dumneavoastra de bine.

CONSTRUIM…
Constienti de faptul ca amintirile copilariei au un impact major in dezvotarea oricarui micut, echipa Nico Party isi propune sa construiasca cele mai placute si intense amintiri. Fie ca sarbatoriti cativa anisori, un botez sau o zi speciala din viata copilasului dumneavoastra, Nico Party va face ca acele momente sa fie de neuitat.

MOTTO
”O distractie cu mii de amintiri incepe cu un pas catre noi!”, este motto-ul nostru si incercam sa facem din fiecare eveniment alaturi de noi, un moment memorabil care sa isi lase amprenta in viata micutilor dumneavoastra.